kolmapäev, 16. aprill 2014

EM lühi finaal


Meie võistlejate muljed:
Timo
Väga hea nähtavusega mets ning selged lohad tegid orienteerumise kergeks. Enne kuuendat punkti hakkasin nägema prantslast Philippe Adamskit. Täielikult sain ta kätte alles 16. punktis. Muutusin mugavaks ning hakkasin Adamskilt tuge otsima, kaotasin selle tõttu kontrolli oma jooksu üle ning tegin eelviimase punktiga 15-20 sekundit viga. Joosta jõudsin, medalimeestele jäin aga kiiruses selgelt alla.

Lauri S.
Lühiraja tulemusega ei saa rahule jääda. Ainus positiivne asi oli see, et antud päeva seisundist tuli maksimaalne sooritus. Võin öelda, et oli tehniliselt puhas jooks ning ka "teevalikud" õnnestusid, aga kui jalalihased on täiesti tundetud, lausa olematud, siis ei olegi sellisel maastikul põhjust oodata kõrgemat kohta kui 37. Midagi on läinud vahetus ettevalmistuses valesti, analüüsimiseks mõtlemisainet jätkub.
Evely
Terve rada oli väga raske joosta, kergus puudus täielikult ja oli asendunud suure väsimusega. Seega tänane kaotus tuli peamiselt jooksukiirusest. Siiski suutsin teha paar vale valikut, ühest aiast ei julgenud esimese hooga läbi minna (20s) ja jooksin edasi tagasi ning lõpus ronisin ühe mäe otsa, sest lugesin kaarti valesti (45-50s). Polnud minu päev. Õnneks homme saan puhata.

Kirti
Võistlus läks muidu hästi, ainult 6ndast kp-st jooksin 8ndasse, mis maksis mulle 1,5 minutit. Ja sellele järgnes veel viga 50 sek. Joosta oli parem kui eelmistel päevadel.

Sander
Rada iseenesest oli korralik keevitamine, kus iga eksimus lükkas nime finišiprotokollis palju kohti tahapoole. Tegin kolm suuremat viga ( ~ 30 s/tükk). Üks halb teevalik ja kaks viga kiirustades, kus proovisin eelstartinu selja peale joosta. Kindlasti oleks jalad värskemad olnud, kui jätnuks sprindi B-finaali eelneval päeval jooksmata, aga samas aitas sprint kaardilugemise lõpuks võistlusrütmi viia. Vead olid liiast, aga muidu oleks võinud sooritusega rahule jääda.

Liis
Kuni 10nda KP-ni üsna okeilt, tegin paar andeks antavat viga. 10ndast väljajooksul ei andnud kompassile piisavalt aega ja nii jooksin pea 90 kraadi vales suunas. Lõpuks kui aru sain, siis jätkasin veaga- jooksin 4ndasse KP-sse (oli 11nda lähedal)= u 1:40 min veale. Sama teema teema 14nda KP-ga. Oleks olnud isegi ok, kui poleks olnud teel kohustuslikku aiast läbipääsu. Sellele veale kulus tiba üle 2 min. Järgnevate viimastega 2x45 sek KP rõngas (ei lugend kaarti korralikult). Kokku oma 6 min! Sellest kõigest hoolimata oli väga nauditav o!

Kerstin
Tavaraja võistluse ajal tundsin, et talla alt luu ümbert teeb valu, kuid hiljem puhkepäevadel sellega probleeme polnud. Eile õhtul hakkas aga järk järgult valu tõusma ning öösel ärkasin pidevalt üles. Öö jäi kuidagi lünklikuks ning hommikul kannale toetuda ei saanud - põletik. Kolme tunni jooksul enne starti sõin neli valuvaigistit sisse ja koostöös andrenaliiniga kannatas jooksu ära joosta. Ainult et jalad lõid tuld jalanõudes. Jooks iseenesest oli lihtne, küta ainult ja nopi punkte. Kahjuks ajasin 11ndasse joostes orvandid sassi ning suutsin 2 min vea teha. Ülejäänud vead olid väiksemad komistamised punkti võtmisega.

Lauri T.
Tänasel jooksul suutsin üsna lihtsal maastikul suurematest vigadest hoiduda ning mõne üksiku aeglstuse või mitte kõige optimaalsema rajavalikuga sai tehtud oma praegusele füüsilisele vormile vastav tulemus. Tehniliselt jäin sooritusega rahule, kuid paraku on hetkel jooksukiirus võrreldes tippudega nõrk ning ei võimalda kõrgemate kohtade eest võidelda.

Kenny
...

Kommentaare ei ole: