reede, 28. veebruar 2014

Türgi MK, kvalifikatsioon

Täna ehk 28.veebruaril toimus Türgis Kemeri linna lähistel selleaastase MK-sarja 1.etapi kvalifikatsioonjooks. Lühirada. Stardis 77 meest ja 62 naist, eestlasi vastavalt 5+2 (Timo, Kristo, Kenny, Ats, Sergei, Kerstin, Elo).

Esimesed meist olid siin juba ~nädal, viimased said teha kahel päeval treeninguid. Kohanemisaega +16 kraadiga, maastike ja kivise pinnasega tutvumiseks oli olnud piisavalt.

Võistlus ei läinud nii nagu soovid ja mitmete võimed ning ka oskused lubaksid eeldada. Ei suudetud suure kiiruse pealt orienteerumisvigu vältida, midagi muud vähegi mõistlikku ei oskagi öelda. Keegi 7-st edasi A-finaali ei pääsenud, sinna sai kvalifikatsiooni 30 paremat. B-finaali minnakse jooksma siiski uue entusiasmiga, kuna MK-sarja punkte saavad ka B-finaali esimesed 10 (kokku siis 40 meest ja naist). Kerstin väänas eilsel treeningvõistlusel veidi jalga, täna läks liiges veel rohkem paiste ning homsel võistlusel osalemine pole kindel. Võimalik et hoiab jalga ja proovib pühapäevasel sprinditeatel korralikult ja kiiresti joosta.

Tulemused asuvad:
reaalajas http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=315&lang=en_EN
etapiajad http://www.emit.biz/races/2014.02.28/Middle_distance_Qualification_/splhtm/index.htm

Võistluste koduleht: http://wcup2014antalya.com/

Kommentaare ei ole: