kolmapäev, 12. veebruar 2014

MM 2017, uus põhimõte keelualadel viibimiseks

Uus põhimõte MM 2017 keelualadel viibimiseks
Hiljuti võttis IOFi Nõukogu vastu otsuse, mis ütleb, et korraldaja peab keelama võistlusest (loe: võistluspäevast) osa võtta sportlasel, kes on viibinud keelualal. Siiski lubatakse sel sportlasel osa võtta sama võistluse (loe: ürituse) raames teistes piirkondades peetavatest võistlustest.

2017. aasta maailmameistrivõistluste kontekstis tähendab see, et sportlase ühel keelualal viibimine ei mõjuta tema õigust osa võtta teistest 2017. aasta orienteerumise maailmameistrivõistluste võistluspäevadest, mis toimuvad teistes piirkondades. Loa keelualale sisenemiseks annab vajaduse korral võistluse korraldaja. Ilma loata keelualas viibimine päädib kogu MM-il osalemise keeluga.

Lubasid saab taotleda võistluste direktori käest e-posti teel woc2017@orienteerumine.ee

Täpsustus: Lubasid on tarvis vaid range keeluga (nt Vitipalu-Elva) aladel viibimiseks ning lõdvema režiimiga aladel (nt Tartu) mitte lubatud tegevuste, näiteks orienteerumistreeningute läbi viimiseks.

Muutused keelualade piirides
Tartu linnas on keelualaks muudetud suur piirkond Riia tänavast kagu suunas, st Karlovast. Uus keeluala järgib sama režiimi nagu varasemalt Tartusse määratud keeluala ehk piirkonna külastamine on lubatud, kuid igasugused jooksu- ning orienteerumistreeningud on keelatud.

Otepää linna külje all on muudetud keeluala piire ning nüüdsest on keelu alt väljas Pühajärve ja Palupera tee vahel Hundisoo tänava piirkonnas.
 
MM 2017 kodulehekülg: www.woc2017.ee
 
NB! Jätkuvalt mõjutavad keelualad vaid tippsportlasi, nende treenereid ja lähedasi, mitte aga harrastajate ja päevakuliste tegemisi.
 
Lisainfo:
Markus Puusepp
võistluste direktor

Kommentaare ei ole: