esmaspäev, 7. juuli 2014

WOC Italy - enne sprinditeadet

Individuaalsprindid Veneetsias on peetud. Sander jooksis hästi, tulemuseks 29. koht. Liis ja Evely ei saanud piisavalt hästi hakkama, vahelduvateks põhjusteks vähene sprindikogemus (ehk eraldi harjutamine sprindiks), kuumus ja teine võistlus samal päeval.
Sprindi finaali vaheajad http://obasen.orientering.se/winsplits/online/en/default.asp?page=classes&databaseId=31906
http://www.woc2014.info/live-woc.php?data=05072014pm

Kenny ja Kristo ei osanud oma reaalset kiirust Burano saarte tänavatel rakendada, tulemuseks oma eeljooksude 20. kohad, omavaheline aja erinevus 1 sekund. Kirti lühikommentaar enda jooksule: no speed, no mistakes.
Sprindi kvalifikatsiooni vaheajad http://obasen.orientering.se/winsplits/online/en/default.asp?page=classes&databaseId=31907
http://www.woc2014.info/live-woc.php?data=05072014am

Võistkond täna Trento linnas Eesti aja järgi 18:30 algaval sprinditeatel, Sanderi nõusolekul (ei pidanud veenma ;-) ), on: Evely, Kenny, Kristo, Liis. On meestel eeljooksudest, naistel finaalidest, ja Imatra sprinditeatest tulnud ebakindlust, kuid samas on uus päeva, hoopis teistsugune "maastik" ja tahtmine teha korralik sooritus. Selline, kus igaüks jookseb kiiresti oma kaardil oleva raja ja märgib kõikides punktides.

Orienteerumise poolest tõotab tulla keerulisem võistlus kui oli Veneetsias. Tänavanurgad ei ole nii teravad, kuid tänavad on kitsamad, majade vahel on elanike aiamaad ja seoses sellega juba "looduslikud" aiad. Ala on tasane, seda iseloomustab keskaegsete mõjudega Rooma-aegne tänavavõrgustik. 90% rajast on tänavatel, 10% pargialadel. Tõenäoliselt otsustab orienteerumiskindlus rohkem kui puhas jooksukiirus. Suurimaks ohuks saab enda valesse käiku kinni jooksmine.

Ja kõik on võimalik!!!

Live ülekanne  http://www.woc2014.info/live-woc.php
TV-ülekannet saab jälgida ka Soome kanalil YLE2 algusega kl 18.20
 

Kommentaare ei ole: