esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Esialgsed eesmärgid 2016-2017

Team 2017 liikmed said ülesandeks panna paberile oma unistused ja eesmärgid tulevaks kaheks aastaks, samuti mõelda hetkeseisule ja eesmärkidele lähenemiseks vajalikele tegevustele. Vt eelmine postitus.

Ülesande on täitnud
* 25.jaan hommiku seisuga: Kerstin, Marianne, Janek, Peeter, Tõnis, Marek, Uku-Laur, Sander.
* 26.jaan hommikuks lisandunud Margret ja Maiki.

1 kommentaar:

Annika ütles ...

Kas tõesti on niiviisi vaja välja tuua nimed, kes on ülesande täitnud? Mida sellega üritatakse saavutada? Panna teisi, kes pole ülesannet ära teinud, häbiposti?
Minu teada on Team2017 liikmed kõik täiskasvanud inimesed ja peaksid ise teadma, kas ja kui vajalik neile selline ülesanne on.

Loomulikult, ma olen selle poolt, et sellise ülesande lahendamine on vajalik, sest tihtilugu ikka ei teata, milleks ja mis eesmärkidega üldse treenitakse ja selline ülesanne aitaks sportlastel paika saada nii mõnedki asjad.
Aga ikkagi, ülesannete lahendamine või mittelahendamine on sportlaste endi vaba valik ja koondise treener-esindaja ei peaks avalikult seadma Team2017 liikmeid häbiposti.
Pigem siis läheneda asjadele individuaalselt: et mis põhjustel pole ülejäänud tiimi liikmed harjutust ära teinud ning välja selgitada selle põhjused ja tagamaad. Võibolla ei saadud ülesande vajalikkusest aru ja võibolla on kellelgi oma peas asjad juba läbi mõeldud ning pole vaja neid paberile panna ja võibolla lihtsalt ei soovita ükskõik-mis-põhjusel oma unistusi ja eesmärke jagada.

Asja tuleb ajada ikka "präänikuga" mitte "piitsaga"!