esmaspäev, 8. detsember 2014

Aasta sportlaste kandidaadid, hääletama omade poolt!

Eesti Olümpiakomitee palub kõigile spordihuvuilistele meelde tuletada, et alates 1. detsembrist on kõigil võimalik osaleda Eesti 2014. aasta parimate sportlaste ja treenerite valimisel.

Ka Eesti orienteerumisel oli 2014. aastal mitmeid õnnestumisi. Soovisime, et meiegi maailmameistrid leiaksid koha Eesti parimate valimise nominentide lehel, ent paraku ei pidanud EOK neid vääriliseks seal üles seada ja vastusena meie ettepanekutele ja järelpärimistele arvati, et ... seekord neid ei lisa, kuid see ei tähenda, et spordisõbrad nende poolt hääletada ei saaks. Kui valida rippmenüüst viimane valik Keegi muu, siis on alati võimalus esitada ka neid sportlasi, kes nimekirjas ei ole.

Seega ärgem siis unustagem ka omi orienteerumise kangelasi, rattaorienteerumise teatemeeskonna maailmameistreid ja rogaini Maailma- ja Euroopa meistreid. Kui me ise neid ei märka, kes siis veel. Head märkamist ja hääletamist!

Paul
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Eesti Olümpiakomitee kodulehel (www.eok.ee)  on alates  1. detsembrist avatud hääletuskeskkond, kus kõik spordisõbrad saavad osaleda Eesti 2014. aasta nais- ja meessportlase, võistkonna ning treeneri valimisel. Hääletus kestab kuni 21. detsembrini 2014.

VÕISTKOND
Rattaorienteerumise meeskond (Tõnis Erm, Margus Hallik, Lauri Malsroos) – orienteerumine – MM kuldmedal (võistlesid 21 riigi meeskonnad);

MEHED
Timmo Tammemäe – orienteerumine – rogaini MM 1. koht, EM 1. koht

Kommentaare ei ole: