neljapäev, 22. jaanuar 2015

Pakkumisel spordipsühholoogia teemalised seminarid (05.02.-07.05.2015)

TLÜ Terviseteaduste ja Spordi Instituut koostöös Eesti Spordimeditsiini klastriga kutsuvad Teid
PRAKTILISTELE seminaridele
Kuidas treener saab spordipsühholoogiat kasutada?

Seminaride tulemusena täieneb treeneri pagas rea psühholoogiliste võtetega, mis aitavad luua usalduslikku kontakti, kujundada püsivalt motiveerivat treeningõhustikku treeningutel. Lisaks teooriale sisaldavad seminarid praktilisi näiteid ja meetodeid.

5. veebruar 2015  - Spordipsühholoogia – milleks, kellele ja millal? Kuidas suhtlemist efektiivsemaks muuta?
5. märts 2015 - Motivatsioon spordis: kuidas kujundada motiveerivat saavutuskeskkonda?
9. aprill 2015  - Arendame arukaid sportlasi: kuidas panna sportlasi iseseisvalt mõtlema ja treeningust maksimumi saama?
7. mai 2015  - Sportlase toetamine võistlustel: positiivse häälestuse tehnikad.

Seminarid algavad kl 14.30 ja lõppevad kl 18.00
Koht: Tallinna Ülikool, Terviseteaduste ja Spordi Instituut, Tondi 55 (II korrus), Tallinn

Lektoriteks Kristel Kiens (MA sporditeadustes, suundumusega spordipsühholoogiale) ja Snezana Stoljarova (MA sporditeadustes, suundumusega spordipsühholoogiale). Lektorid on viinud läbi erinevaid spordipsühholoogia alaseid konsultatisoone ja töötubasid. Omavad kogemust treenerina töötades  kui ka ise sportlasena saavusspordis.

Seminarid on jaotatud neljaks alateemade järgi, mis moodustavad omavahel terviku ning kokku 16 täiendkoolitusetundi. Soovitav on osaleda tervikuna kõigil seminaridel või vabade kohtade olemasolul valida huvipakkuv seminari teema.

Osavõtumaks registreerides  korraga kõigile seminaridele kokku on 130 eurot (sisaldab koolitusmaterjale ja kohvipausi). Osaleja saab Tallinna Ülikooli täiendkoolituse tunnistuse (4 seminari = 16 ak h). Eelneval teatamisel võimalik osavõtumaksu tasuda osadekaupa. Osavõtumaks valides seminare eraldi teemadena  on 39 eurot seminari kohta (sisaldab koolitusmaterjale ja kohvipausi). Osaleja saab Tallinna Ülikooli täiendkoolituse tunnistuse (1 seminar = 4 ak h).
Oma osalemissoovist palun anda teada hiljemalt 31. Jaanuar 2015 e-mailile katrin.soidra-zujev@tlu.ee  (registreerimisel palume näidata osaleja nimi ja isikukood, organisatsioon koos täpse aadressiga ja registrikoodiga kellele arve väljastada, telefon ja  E-mail). Osalejate arv seminaridel on piiratud!
Täiendav info www.tlu.ee/tsi

Katrin Soidra-Zujev
Koolitusjuht
TLÜ Terviseteaduste ja Spordi Instituut
www.tlu.ee/tsi
e-mail: katrin.soidra-zujev@tlu.ee

teisipäev, 13. jaanuar 2015

Spordis keelatud ainete (ja ravimite) nimekiri

Spordirahva rõõmuks on SA Eesti Antidoping loonud ravimite andmebaasi, mille abil on võimalik kontrollida, kas kasutatav ravim sisaldab spordis keelatud aineid.
 

Täpsem info siin http://www.antidoping.ee/valmis-ravimite-andmebaas/